logo

STANS

STANS_Zestiende-eeuwse prent. (1575)._Frankrijk
Réf. : COA123509

STANS

25.90TTC

25.90TTC

Format souhaité ( Plus de détails ? )

Toute utilisation non autorisée des images (sauf preuve de propriété) est interdite.

DESCRIPTION

STANS
Zestiende-eeuwse prent.

Een obelisk bekroond met een maansikkel.

Synthese van culturen of overtuigingen: Zoals eerder vermeld, wordt de obelisk vaak geassocieerd met het oude Egypte, terwijl de maansikkel geassocieerd kan worden met de islam. De combinatie van beide zou een synthese kunnen symboliseren tussen de culturen of overtuigingen van het oude Egypte en de islam.
Spirituele kracht: De obelisk werd vaak beschouwd als een symbool van kracht of verbinding met godheden in het oude Egypte. Het plaatsen van een maansikkel bovenop zou dit idee van spirituele of hemelse verbinding kunnen versterken.
Mystiek of esoterie: Deze combinatie zou ook concepten van mystiek of esoterie kunnen oproepen, waarbij de obelisk verticaliteit en verbinding met het kosmos vertegenwoordigt, terwijl de maansikkel natuurlijke cycli of hemelse mysteries zou kunnen symboliseren.
Vernieuwing of wedergeboorte: De maansikkel wordt vaak geassocieerd met vernieuwing, omdat het het begin van een nieuwe maancyclus markeert. Geplaatst bovenop een obelisk, zou dit een spirituele, culturele of zelfs politieke vernieuwing kunnen symboliseren.
Bescherming of begeleiding: In sommige symbolische interpretaties kan de maansikkel bescherming of begeleiding vertegenwoordigen, terwijl de obelisk stabiliteit of kracht zou symboliseren. De combinatie van beide zou dus een symbolische spirituele bescherming of begeleiding kunnen symboliseren.



PARTAGEZ SUR LES RÉSEAUX SOCIAUX



LES AVIS


Il n'y a aucune note pour le moment. Soyez le premier à évaluer !

DONNEZ UNE NOTE